10 Şubat 2012 Cuma

Türkiye Spor Toto Süper Ligi iddaa tahminleri

Türkiye Spor Toto Süper Ligi iddaa tahminleri

10-11-12 şubat 2012 Türkiye Spor Toto Süper Ligi iddaa tahminleri

Türkiye Spor Toto Süper Ligi,Türkiye Spor Toto Süper Ligi tahmin,Türkiye Spor Toto Süper Ligi yorum,Türkiye Spor Toto Süper Ligi banko,Türkiye Spor Toto Süper Ligi kupon,Türkiye Spor Toto Süper Ligi sakat ve cezalı listesi,Türkiye Spor Toto Süper Ligi takım kadroları,Türkiye Spor Toto Süper Ligi haftanın maç programı



105


20:00


10.02.2012


Trabzonspor v Gaziantepspor

İnişli çıkışlı grafiği ile beni şaşırtmaya devam eden Trabzonspor Antalyaspor takımına karşı 2-1 mağlup oldu. Puan kaybetme lükslerinin son damlasını da bu maçta harcadılar. Beşiktaş’ın mağlup ayrıldığı derbiden sonra Trabzon’un alacağı 3 puan gerçekten can alıcı olabilirdi olmadı ama Şenol hoca ne yapar eder bu takımı play off a sokar. Oyun şablonlarının sadece Burak’a yönelik olması bazen sıkıntıya sokabiliyor. Bu bağlamda Antalya’da 3 puan bıraktılar. Golleri de defans Mustafa Yumlu’dan geldi. Zokora’nın yokluğu her geçen gün nüksediyor. Umarız ki zorlu PSV maçına yetişir. Antep ise öne geçtiği G.Saray maçından da puan alamadı. Bir türlü sezon başından bu yana kafalarını son sıralardan kaldıramadılar. Antep gibi bir takımın hedefi ligde kalmak. İnanılır gibi değil gerçekten.Tek goller Popov ‘dan geldi. Kascemarskas takıma son maçla beraber geri döndü ama yediği 2 gol var ve kendine gelemedi anlaşılan.

Tahminimiz: ÜST



138


16:00


11.02.2012


Gençlerbirliği v Mersin İdman Yurdu

Kayserispor engelini de geçen Gençlerbirliği 4. Sıraya resmen oturdu ve artık matematiksel olmasa da bana göre ilk 8 i garantiledi ayrıca hak etti. Ama bu kadro Avrupa da ne yapar diyorsan bir şey diyemem. Kayseri deplasmanından 2-3 gibi bir skorla ayrıldılar. Herve Tum, Zec, ve Demir skor tabelasını değiştiren isimler oldu. Tum Türkiye liginde birçok takımda forma giydi ve hepsinde de hedefine ulaşıp goller kaydetti burada da aynı şeyleri yapıyor. Mersin ise Sivas’a 5-1 mağlup oldu ayrıca evinde bir bakıyorsunuz Beşiktaş eksik kadroyla devirip F. Bahçe’yi zorluyorlar bir bakıyorsunuz farklı mağlubiyetler. Kafa karıştırıcı olan başka bir takımda onlar. Tek golleri Tisdell’den geldi. Bol gollü geçecek maça benziyor ama dikkatinizi çekerim Mersin çok değişik sonuçlar alabilen bir takım.

Tahminimiz: ÜST



229


19:00


11.02.2012


Galatasaray v Kayserispor

Şöyle bir tökezlese de Antep deplasmanından 2-1 gibi bir skorla galip gelen Galatasaray bu sefer daha dişli bir rakiple karşılaşıyor. Emmanuel Eboue’nin yerini dolduramadılar. Fildişi Sahilinin finale çıkması yani mental anlamda yorgunluk + Sakatlık sürecinin başlaması gibi sorunlar oyuncunun form tutmasına engel olacak ve Galatasaray geriye kalan maçlarda pek faydalanabilecek gibi gözükmüyor. Sabri’nin de çok garip bir stili var. Garip derken 2 maç iyi oynar ama sadece 2 maç 3. Maçta takımının gol yemesine sebep olur ve isteksiz olabilir. Bu tarzda bir grafiği olduğu için sağ tarafı özellikle büyük maçlarda çökeceğini düşünüyorum. Kayseri ise tam uyandı diyeceğimiz sırada kendi evinde Gençlerbirliği karşısında alınan 3-2 lik mağlubiyet pek beklenmiyordu. Bir tarafa oynamak istiyorsanız 02 çifte şans öneririm ama öncelikli tercih bu olmamalı.

Tahminimiz: 2-3 GOL



303


13:00


12.02.2012


Büyükşehir Bld. v Ankaragücü

Evet, Belediye için güzel bir maça geldik çünkü Eskişehir’de kaybedilen 3 puanın yarasını bu maçta saracaklar. Arif Erdem’in oyun şablonunu pek beğenmesem de Abdullah Avcı’dan sonra takım çok fazla düşmedi buda teknik ekibin o kadar da kötü olmadığı belirtiyor. Ankaragücü hem oyucu anlamında sıkıntı çekerken yönetimde karıştı yani her şey karman çorman oldu. Manisa karşısında o kadar kötü olmasalar da tecrübesizlikten yine puansız ayrıldılar ve takımda çok uzun zaman zarfından beri ümitsizlik sürüyor belki de kaybetmelerinde en büyük etken bu.

Tahminimiz: MS 1



304


13:00


12.02.2012


Orduspor v Antalyaspor

2. Yarıya bomba gibi başlayan Orduspor için her şey yolunda gidiyor. Bir tek orta sahanın bel kemiği niteliğinde sayılabilecek Jean Gosso tahminim üzere bu maç dahil 2 maç daha takımını yalnız bırakacak o olmadan bile iyi sonuçlar alan H. Cuper’in takımı Bursa deplasmanından da puan çıkardı. Bu takım ilk 8 i hak ediyor. Avrupa kupalarına giderlerse kim bilir daha nasıl transferler yaparlar oda herkesin iştahını kabartıyordur. Antalyaspor ise şaşırtmaya devam ediyor. Evinde Trabzonspor’u 2-1 mağlup etti Tita yine penaltıdan ağları sarstı. Bu galibiyeti M. Özdilek’in rakibini iyi okumasına bağlayabiliriz. Burak Yılmaz’ı durdurdukları için Trabzon takımı fazla etkili olamadı akabinde de 3 puan Antalyaspor’a yazıldı. Ama bu maç onlar için daha zorlu geçecek. Hasan Kabze’li, Stancu’lu, Culio’lu en önemlisi Hector Cuper’li Ordu galip gelebilir ikinci şıkkı da göz önünde bulundurmak gerekir.

Tahminimiz: Ms 1 – 2-3 GOL



350


16:00


12.02.2012


Manisaspor v Bursaspor

Biraz zorlansa da Ankaragücü’nü 1-0 la geçen Manisaspor’da durumun kritik olduğunu anlamak çok zor değil. Ankaragücü takımının şuan ki durumu, konumu itibariyle; ilk yarıda üst sıralar da boy gösteren Manisa takımının Kemal Özdeş gidip Ümit Özat geldikten sonra daha bir kötü oldu. Tabi bu duruma Joshua Simpson’ın Young Boys’a gitmesi de eklendi. Düşme konusunu büyük ihtimal aştılar ama o kadar da kesin değil. Eski futbolcu Ümit Özat’la devam edildiği süre zarfında olmayacak iş değil bana göre. Bursaspor ise en az 1 puan parolası ile çıktığı Ordu maçından 0-0 gibi bir skor alarak benim beklediğim puanı aldı.3 puan almasına ihtimal vermedim. Volkan Şen’in yerini dolduramamaları bu sezonki bu kötü gidişata etkenlerden biri oldu. Ertuğrul Sağlam’ın eskiden çok daha farklı bir oyun şablonu izlemesi de başrol oynadı demek mümkün. Ama bu maçta Bursa için en kötü durum P. Tagoe’nin bu maçta da takımda yerini alamayacak olmasıdır. Ama ben yine de Bursaspor takımına sezon başından beri 3 puan alabileceği garanti bir maç diyebilirim. Çünkü Manisa artık evinde de iyi olmayabilir çünkü taraftar başkanı Kenan Yaralı’dan ya da genel bir deyişle yönetimden memnun değiller.

Tahminimiz: MS 2



351


16:00


12.02.2012


Samsunspor v Eskişehirspor

Kümede kalma yolunda ağır bir yara alan Samsun, Karabük maçından puansız ayrıldı. Yolun sonu hafiften görünmeye başlarken kalan maçlarda mutlak puan ya da puanlar almaları lazım. Oyuncular da takımına göre oynadıkları bariz bir şekilde görülüyor. Sen gel Fenerbahçe’yi yen 45 dk 10 kişi oynayan Karabük’e yenil. Takımın düşeceğine inanmış; kendilerini ön plana çıkarmak için biraz erken ama mantıklı düşünürsek benim aklıma gelen bu.90. dakika da stoper Kemal Tokak kızardı.1. Lige yükselirken çok büyük payı vardı ve Samsun’dan daha büyük takımlar peşindeydi gitmedi. Eskişehir ise Belediye’yi 3-1 le geçerek kendine geldi ilk 8 için önemli bir maç alınan 3 puan çok rahatlatacaktır. Çifte şans banko bir seçim olur.

Tahminimiz: ÇŞ 02



369


19:00


12.02.2012


Kardemir Karabük v Fenerbahçe

Derbi galibiyetiyle Samsun mağlubiyetini hafızalardan sonuna kadar silen Fenerbahçe’de yüzler gülüyor.2-0 kazanılan maçta ilk yarı da Fenerbahçe üstünlüğü vardı. Ve gol 14. Dakikada J. Yobo’dan geldi. Fakat 2. Yarının ilk 20 dakikasında Beşiktaş bağıra bağıra geldi. Ama gol bulamadılar. 92. dakika da golcü oyuncu yeni transfer Moussa Sow gol attı. Caner’in süper pasında ağları havalandırdı. Beşiktaş maça 5 stoperle çıktı ve bunların 2 ya da 3 tanesi Sow’un başındaydı. Pek oynatmadılar ama diğer atak oyuncuları boş kaldı. Gol atmasaydı da çok fayda sağladı oyunu dikkatle izleyenler muhakkak fark etmiştir. Karabükspor ise erteleme maçında Belediye ile 2-2 berabere kaldı. Kendi klâsı için normal bir sonuç. Muhammet Özdin kırmızı kart gördü. Fenerbahçe’de ise eksikler listesinde Gökhan ve Emre yok. Deplasman karnesi kötü olsa da ne yapar eder alır maçı.

Tahminimiz: MS 2

Blog Arşivi