3 Ocak 2012 Salı

Galatasaray İst.Büyükşehir Bld.


Galatasaray İst.Büyükşehir Bld.

Ve lider sahnede

Zirvenin hakimi Cim Bom, ikinci yarının startını bu akşam veriyor. Fatih'in Aslanları, Arena'da kükreyerek hem galibiyet serisini 7 maça çıkarmak hem de ilk haftadaki yenilginin rövanşını almak istiyor.
Lider Galatasaray, ikinci devrenin ilk maçında bu akşam taraftarlarıyla buluşuyor. Türk Telekom Arena’da oynanacak mücadelede, Aslan’ın rakibi ise Büyükşehir Belediyespor... Üst üste 6 maç kazanarak zirveye kurulan Sarı-Kırmızılılar,ligin açılış haftasında zorlu rakibine mağlup olmuştu. Olimpiyat Stadı’nda 2-0 kaybeden Cim Bom, o dönem Abdullah Avcı’nın çalıştırdığı Belediyespor karşısında çok kötü bir futbol sergilemişti. Ancak o günden bu yana çok şey değişti. Her geçen gün vites artıran Galatasaray, ezeli rakipleri dahil önüne geleni devirip zirveye oturdu. Taraftarların yeniden şampiyonluk havasına girdiği şu günlerde, Terim’in de en büyük isteği kendi evinde puan vermemek.

İkinci yarılara süper başlangıç

Son 10 seneye bakıldığında, ikinci yarının açılış maçlarında Aslan’ın müthiş bir performans ortaya koyduğu görülüyor.
10 sezondur 18. haftada maç kaybetmeyen Cim Bom, bu haftadaki son yenilgisini 2000-01’de kendi evinde Denizlispor’a karşı aldı. Sami Yen’deki maç 2-1 sona ermişti. Galatasaray, bu tarihten sonra oynanan 10 maçın 9’unu kazandı.

Riera’ya gün doğdu

Melo’nun cezası nedeniyle maç kadrosunda bulunmayacak olması, bir başka yabancı futbolcuya fırsat doğurdu. Haftalar önce ilk 11’deki yerini Emre’ye kaptıran Albert Riera, bu akşam İmparator tarafından sahaya sürülecek. 6 yabancı sınırı nedeniyle oldukça formda olan diğer yabancıların hiçbirini kesemeyen İspanyol oyuncu, verilen fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek istiyor.

Duran toplar Selçuk’un

Senelerdir frikikten gol bulamayan Galatasaray, Selçuk İnan’la bu hasrete son vermişti. Önce Trabzon, sonra Manisa’ya müthiş goller atan Selçuk, bugün de tüm duran topların başında yerini alacak. Sezon başında takıma katılan başarılı futbolcu, ilk haftalarda Trabzonspor’daki performansını aratsa da zamanla takımın kilit isimlerinden oldu.

Piri’nin adamları

İki genç yıldız Semih ve Emre, ilk 11’in değişmezleri oldu. Özellikle Semih’in performansı, savunmanın grafiğini fazlasıyla yükseltti. Ancak iki futbolcunun hâlâ birçok eksiği bulunuyor. Bunların başında da fiziksel durumları geliyor. Kondisyoner Scott Piri’nin bu nedenle, Terim’in de onayıyla iki genci kuvvetlendirecek özel idman programları verdiği öğrenildi.

Melo out Ayhan in

Sarı-Kırmızılılar’ın başarılı futbolcusu Felipe Melo, cezası nedeniyle bu akşam arkadaşlarını yalnız bırakacak. İlk yarının son haftasında Türk Telekom Arena’da oynanan Manisaspor mücadelesinde sarı kart gören Brezilyalı, cezalı duruma düşmüştü. Melo o maçta, hakemin faul düdüğünden sonra topa vurduğu için kartla cezalandırılmıştı. Terim’in, Melo’nun yokluğunda Ayhan’ı oynatması bekleniyor.

Galatasaray  İst.Büyükşehir Bld, Galatasaray  İst.Büyükşehir Bld Canlı izle,Galatasaray İst.Büyükşehir Bld tahminleri,Galatasaray İst.Büyükşehir Bld saat kaçta,Galatasaray  İst.Büyükşehir Bld ne zaman ,Galatasaray İst.Büyükşehir Bld ,Galatasaray  İst.Büyükşehir Bld internetten izle,Galatasaray  İst.Büyükşehir Bld hd kalitesinde izle,Galatasaray  İst.Büyükşehir Bld donmadan izle,

Trabzonspor Manisaspor



Trabzonspor Manisaspor

Maraton başlıyor

Liderin 13, Play-Off hattının 6 puan gerisinde kalan Trabzonspor, 16 Şubat'taki PSV sınavına kadar çıkacağı 9 maçta en az 23 puan hedefliyor. Kritik seri Manisa maçıyla start alıyor...

İlk kez katıldığı Şampiyonlar Ligi’nde grubunu 3. sırada tamamlayıp Avrupa Ligi’ne yelken açan Trabzonspor, yoğun maç temposunda üst üste maçlar kaybetmişti. İlk yarıyı lider Galatasaray’ın 13, 4. Eskişehirspor’un da 6 puan gerisinde kapatan Bordo-Mavililer, en azından Play-Off’a kalabilmek için galibiyet serisine geçmeyi hedefliyor. 16 Şubat’taki PSV Eindhoven mücadelesine kadar 9 maça çıkacak olan ve Manisaspor, İstanbul Belediye (d), Samsunspor, Karabükspor (d), Eskişehirspor, Ankaragücü (d), Bursaspor, Antalyaspor (d) ve Gaziantepspor’la kozlarını paylaşacak olan Karadeniz temsilcisi bu kritik periyottan en az 23 puan hedefliyor. Geçen sezon aynı dönemde 16 puan elde eden Fırtına, sonraki süreçte kaybedilen puanlarla zirveden giderek uzaklaşmıştı.

Ardından derbiler geliyor

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’la bu periyodun ardından mücadele edecek olan Trabzonspor, araya PSV maçları ve tur atlanması halinde diğer Avrupa Ligi karşılaşmaları gireceği için, o güne kadar maksimum puanı toplayarak Play-Off’a dahil olmayı planlıyor.

Eşitlik sürüyor

Trabzonspor ile Manisaspor Süper Lig’de daha önce 11 kez karşı karşıya geldi. İki takım da sahadan 3’er kez galip ayrılırken, 5 mücadele beraberlikle sonuçlandı.

Trabzonspor Manisaspor,Trabzonspor Manisaspor canlı izle,Trabzonspor Manisaspor donmadan izle,Trabzonspor Manisaspor hd kalitesinde izle,Trabzonspor Manisaspor bedava %100 lig tv izle,Trabzonspor Manisaspor bedava maç izle,Trabzonspor Manisaspor tahminleri,

İspanya Kral Kupası Tahminleri

İspanya Kral Kupası Tahminleri

ispanyada oynancak Kral Kupası maçlarının tahmin ve yorumlarını aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz,

İspanya Kral Kupası Tahminlerini görmek için TIKLAYINIZ
İspanya Kral Kupası,İspanya Kral Kupası Taminleri,İspanya Kral Kupası maçlarını izle,İspanya Kral Kupası kuponları

Blog Arşivi