10 Şubat 2012 Cuma

İngiltere Premier Lig

İngiltere Premier Lig

11-12 şubat 2012 İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri

İngiltere Premier Lig,İngiltere Premier Lig tahmin,İngiltere Premier Lig yorum,İngiltere Premier Lig banko,İngiltere Premier Lig kupon,İngiltere Premier Lig sakat ve cezalı listesi,İngiltere Premier Lig haftanın programı,İngiltere Premier Lig ouan durumu


126
14:45
11.02.2012
Manchester United v Liverpool
Liderin puan kaybıyla zirveye ortak oldu dediğimiz Alex Ferguson’un takımı Manchester United geçen hafta sonunda Chelsea deplasmanına konuk oldu. 35. dakikada kendi ağlarına istemeden gol atan Jonathan Evans rakişbin öne geçmesine katkı sağladı. Karşılaşmanın 2. yarısına da kötü başlayan Manchester United dakikalar 51 gösterirken 3-0 yenik durum dalardı. 56. dakikada kazandıkları penaltıyı gole çeviren Manchester United 68. dakikada 2. penaltıyı kazandı kazanmasına fakat penaltı tam bir hakem fiyaskosuydu.
Howard Webb’in yanlış düdüğü ile skoru Wayne Rooney 3-2 yaptı. Maçın 84. dakikasında da 3. golü bularak skoru eşitlediler ve zorlu deplasmandan 1 puan çıkarttılar. Geçen ayın sonlarında Federasyon Kupasında iki rakip karşılaşmıştı ve Liverpool rakibini 2-1 yenerek kupanın dışında bırakmıştı. Geçen haftanın kapanış karşılaşmasında Liverpool sahasında Tottenham’ı konuk etti ve golsüz beraberlikle çıkarken son derece güzel oynadıklarını söyleyebilirim. Chelsea deplasmanında sıkıntı çeken Alex Ferguson’un talebeleri kupa rövanşını ligde alıp liderin takibinden uzak kalmak istemiyorlar. Fakat Liverpool ise son haftalarda çıtasını her geçen gün yükselten bir ekip, bu önemli mücadeleden eli boş dönmeyeceğini düşünüyorum.
Tahminimiz: 02 ÇŞ

145
17:00
11.02.2012
Blackburn Rovers v Queens P.R.
Geçen hafta sonunda Queens P.R. sahasında Wolverhampton’ı konuk etti ve 6 puanlık bir karşılaşmadan eli boş ayrılan taraf oldu. Geçen ay Bobby Zamora’yı Fulham’dan, Djibril Cisse’yi Lazio’dan kadrosuna katan Queens P.R. golüde erken buldu bulmasına fakat 34. dakikada Roger Johnson rakibi Djibril Cisse sert faul yaptı ve Djibril Cisse rakibine cezasını kendisi vermek isteyince oyundan atıldı. 10 kişi kalan Queens P.R. karşılaşmanın ikinci yarısının başlamasıyla kalesinde gol gördü ve eksik kalmanın faturasını yenilerek ödediler. Bu hafta sonunda düşme hattında bulunan B. Rovers’a konuk olacaklar. Geçen hafta sonunda Arsenal deplasmanından 7-1 lik yenilgi ile dönen Blackburn Rovers’ta işler pek yolunda gitmiyor. Bir türlü istediklerini yapamayan Blackburn Rovers’lu oyuncular böyle devam ederlerse önümüzdeki sezon Championship liginde yer alırlar. Bu hafta onlarda sahalarında yalnızca 3 puana kilitlenmek isteyeceklerdir. İki rakibinde gol atmasını beklediğim karşılaşmada karşılıklı gol olacaktır diyorum.
Tahminimiz: Kg. Var

146
17:00
11.02.2012
Bolton Wanderers v Wigan Athletic
Bu sezon düşme hattından bir türlü uzaklaşamayan Bolton Wanderers geçen hafta sonunda Norwich City deplasmanına konuk oldu. Ev sahibi Norwich City’nin güzel oyunu karşısında 2-0 yenilmekten kurtulamayan Bolton20 puanda düşme hattında kaldı. Bu hafta sonunda ligin son sırasında yer alan Wigan Athletic’i konuk edecekler. Wigan Athletic geçen hafta sonunda sahasında Everton’ı konuk ettiği karşılaşmayı 1-1 tamamladı tamamlamasına fakat golü Everton kalecisinin hatasından elde ettiler. İki rakibinde şiddetle çıkışa geçmesi gereken haftalar fakat son haftalardaki olumsuz oyunları ile pekte güven verdiklerini söylemek zor gözüküyor. Mücadeleye oyun yapılması gerekiyorsa fazla gol tercihini düşünmek daha akılıca olacaktır.
Tahminimiz: Üst

147
17:00
11.02.2012
Everton v Chelsea
Everton oynadığı son 4 lig mücadelesinden yenilgi almadan çıkmayı başarırken 1 galibiyet 3 beraberlik almasını bildiler. Son iç saha karşılaşmasında lider Manchester City’i 1-0 mağlup eden ekip geçen hafta sonunda Wigan Athletic deplasmanına konuk oldu ve sahadan 1-1 eşitlikle ayrılarak puanını 30’a çıkartan taraf oldu. Bu hafta sonunda Chelsea’yi konuk edecekler. Geçen hafta sonunda sahasında Manchester United’ı konuk eden Chelsea rakibine karşı iyi oynadı ve skoru da 3-0 yapmasına rağmen rakibin kazandığı penaltılarla kendi sahasındaki karşılaşmayı 3-3 tamamlayabildiler. 2. penaltıda büyük bir hakem hatasını hep birlikte gördük. Bu hafta sonunda Everton’a konuk olacaklar. Son haftalarda kaybedilen puanlarla ligde ilk 3’e girmeleri oldukça zora girmiş durumda. Ev sahibinin de son haftalarda başarılı olduğunu görüyoruz. Konuk ekip için zorlu bir deplasman sınavı olacaktır. Mücadelenin ilk yarısı eşitlikle geçilir.
Tahminimiz: İy 0

148
17:00
11.02.2012
Fulham v Stoke City
İki rakipte son haftalarda oynadıkları karşılaşmalarda seri yenilgiler aldılar. Geçen hafta sonunda lidere konuk olan Fulham 3 puanı yediği 3 golle rakibine kaptırdı. Stoke City ise sahasında Sunderland’i konuk ettiği maçı tek golle kaybederken ilk yarının son dakikasında rakibine sert giren Robert Huth hakem Martin Atkinson tarafından oyundan ihraç edildi. Zor hava koşullarında ikinci yarıyı 10 kişi oynayan Stoke City 60. dakikada golden sonra etkili olmak istese de başarılı olamadı. Bu hafta sonunda Fulham saha ve taraftarı önünde daha ağır basan taraf olacaktır.
Tahminimiz: 1

149
17:00
11.02.2012
Sunderland v Arsenal
Sunderland yönetimi sezonun ilk yarısındaki kötü gidişi noktalamak adına teknik direktör değişikliğine gittiler ve Martin O Neill ile anlaşarak en önemli adımı atan yönetim oldular diyebilirim. Martin O Neill ile oynadıkları 11 karşılaşmadan 7 galibiyet 1 beraberlik ve 3 yenilgi alarak iyi bir çıkış yakalayan ev sahibi Sunderland bu hafta sonunda Arsenal’ı konuk edecek. Arsenal yeni yıla kötü başladı ve 3 yenilgi 1 beraberlikten sonra geçen hafta sonunda sahasında konuk ettikleri Blackburn Rovers 7-1 mağlup ederek 2012 yılında ilk 3 puanını alan taraf oldu. Bu hafta sonunda Martin O Neill ekibi Sunderland’e konuk olacaklar. Yeni hocaları ile iç sahada henüz mağlubiyet yaşamayan ev sahibi başarısını devam ettirmek adına mücadele verecektir. Sahasında Sunderland galibiyete uzanırsa sürpriz sayılmayacaktır.
Tahminimiz: 1

150
17:00
11.02.2012
Swansea City v Norwich City
İki rakipte geçen sezon Premier lige çıkmışlardı. Öncelikleri lige tutunmak olan iki ekipte geride kalan haftalara baktığımızda bunu başardılar ve düşme hattından uzak durmayı başardılar. Geçen hafta sahasında Norwich City konuk ettiği Bolton Wanderers’ı 2-0 mağlup ederken ev sahibi Swansea City deplasmanda konuk olduğu West Bromwich engelini 2-1 geçerken bu sezon deplasmanda 2. galibiyetine uzanmasını bildi. Konuk ekip 32 puanla 9. sırada yer alırken rakibi 30 puanla 10. sırada yer alıyor. İki rakipte son aldıkları puanlarla düşme hattının epey uzağına çıktılar. İki rakibinde atak futbolunda bu hafta sonunda karşılıklı goller olacaktır ve mücadele gollü neticelenir.
Tahminimiz: Kg. Var & Üst

235
19:30
11.02.2012
Tottenham v Newcastle United
Bu sezon başarılı oyunu ile beğeni toplayan Tottenham Premier ligde 3. sırayı sahiplenen taraf oldu. Hafta aşında haftanın kapanış maçını oynayan ve Liverpool’a konuk olan Tottenham zorlu deplasmandan golsüz beraberlikle ayrılarak puanını 50 yaptı. Harry Redknapp ile 3. sezonunu yaşayan Tottenham ilerisi içinde güzel vaatler veriyor. Bu hafta sahasında Newcastle United’ı konuk edecekler. Fulham deplasmanından 5-2 lik yenilgi ile dönen Alan Pardew’in talebeleri oynadıkları son 2 lig karşılaşmasını da kazanarak hatalarını affettirdiler. Bu hafta sonunda oldukça zorlu bir deplasman olan Tottenham’a konuk olacaklar. Zorlu karşılaşmadan ev sahibi Tottenham başarılı bir netice ile ayrılmasını bilecektir.
Tahminimiz: 1

342
15:30
12.02.2012
Wolverhampton v West Bromwich
Wolverhampton geçen hafta sonunda kendisinde 3 puan önde olan Queens P.R.’a konuk oldu. Karşılaşmaya iyi başlayan rakibi karşısında geriye düşen Wolverhampton, rakip oyuncusu Djibril Cisse oyundan atılmasıyla rahatladı ve karşılaşmanın 2. yarısında 2 gol bularak 6 puan ederinde bir galibiyete imza atmasını bildiler. Bu hafta ise West Bromwich’i konuk edecekler. Konuk ekibinde ligdeki yeri pek rahat değil. Alacakları seri kayıplarla bir anda alt sıralara gerileyebilirler. Geçen hafta sonunda sahalarında Swansea City’e mağlup oldular. Sezon başından bu yana iç sahada zaten pek başarılı olduklarını düşünmüyoruz. Deplasman karşılaşmalarında daha etkili olan konuk ekip bu hafta sonunda rakibinden puan çalmayı başaracaktır.
Tahminimiz: 02 ÇŞ

363
18:00
12.02.2012
Aston Villa v Manchester City
İtalyan Teknik Adam Roberto Mancini kariyerinin en önemli sezonunu sanırım bu yıl İngiltere Premier ligde Manchester City’nin başında yaşıyor. Sezon başından bu yana tüm iç saha karşılaşmalarını kazanan lider Manchester City geçen hafta sonunda konuk ettiği Fulham engelini de 3 golle geçen taraf oldu. Yakın takipçileri Manchester United, Chelsea deplasmanından 3-3 lük beraberlikle ayrılmasıyla aradaki puan farkı 2’ye çıktı. Lider bu hafta sonunda Aston Villa deplasmanına konuk olacak. Rakip Aston Villa ortalama olarak sanırım son 3 aydır iç sahada galibiyete uzanamıyor. 28 puanla lige tutunma gayretini veren ekip geçen hafta sonunda konuk olduğu Newcastle United’a 2-1 kaybetti. Bu hafta sonunda lideri ağırlayacaklar. Bu sezon İngiltere lig kupası ve FA Cup kulvarlarından elenen Manchester City gözünü şimdilik yalnızca İngiltere Premier lig şampiyonluğuna dikti diyebilirim. Liderin 3 puan almasını beklediğim bir karşılaşma olacaktır.
Tahminimiz: 2

Blog Arşivi