10 Şubat 2012 Cuma

11-12-13 şubat 2012 İtalya Seri A iddaa tahminleri

İtalya Seri A

11-12-13 şubat 2012 İtalya Seri A iddaa tahminleri

İtalya Seri A,İtalya Seri A tahmin,İtalya Seri A yorum,İtalya Seri A banko,İtalya Seri A kupon,İtalya Seri A sakat ve cezalı listesi,İtalya Seri A haftabnın maç programı

220
19:00
11.02.2012
Udinese v Milan
Bu sezon iç sahada oynadığı maçlarda hiç mağlubiyet görmeyen Udinese geçtiğimiz hafta Fiorentine’ya yenilmesine rağmen bu haftada evinde yenilgi yüzü görmeyecektir. Milan’ın evinde Napoli ile oynadığı maçta kırmızı kart gören İbrahimovic bu hafta kadroda yok. Milan bu zorlu deplasmandan en az bir puanla dönmek isteyecektir. Fakat şu durumda Udineseyi yenecek güçleri yok. Beraberlik kokan bir maç işim daha garanti olsun diyenlere Udinese yenilmeyecektir diyorum.
Tahminimiz: 1-0 Ç

251
21:45
11.02.2012
Cagliari v Palermo
Son 4 haftadır iyi bir çıkış yakalayan Palermo son 4 maçında 3 galibiyet bir beraberlik aldı. Cagliari ise evinde sadece büyük takımlara karşı mağlubiyet yaşadı bu sezon. Evinde oynayacağı bu maçı varını yoğunu ortaya koyup kaybetmeyeceğini düşünüyorum. İki takımında kontrollü oynayıp golü bulan tarafın üzerine yatacağı bu maçta üst barajına ulaşılmayacağı taraftarıyım. Sistem kuponlarında beraberlik denenebilir.
Tahminimiz: Alt

346
16:00
12.02.2012
Atalanta v Lecce
Düşme hattında bulunan Lecce son haftalarda iyi bir çıkış yakaladı. Ligden düşmemek için âdete varını yoğunu ortaya koymaya başladı. Evinde oynadığı son maçta Bologna karşısında maçı on kişi tamamlamasına rağmen bir puanı almasını bildi. Atalanta ise son beş maçta sadece bir galibiyet alarak düşüşe geçti. Bu zorlu kafa kafaya geçecek mücadelede iki takımda kontrollü oynayacaktır ve iki takımında karşılıklı gol bulacağı inancındayım.
Tahminimiz: KG VAR

347
16:00
12.02.2012
Catania v Genoa
Catania son üç haftadır kazanamıyor ve son üç maçı hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İster istemez takımında konsantrasyonu bozuluyor bu olumsuz durum karşısında. Genoa ise rakibine göre daha formda. Son hafta evinde oynadığı Lazio maçını 3-2 kazanarak büyük moral buldu. Bu hafta sonunda o moralinde etkisiyle Catania maçını zorlanmadan kazanacaktır.
Tahminimiz: 2

348
16:00
12.02.2012
Inter v Novara
Bu sezon hayal edilenin çok ötesinde bir performans sergileyen İnter üç haftadır galibiyet yüzüne hasret. Evinde ligin son sırasında yer alan güçsüz ekip Novara’ya karşı ter dökecek. Kaliteli bir kadrosu bulunan İnter kötü gidişata Novara Karşısında dur diyerek maçı kazanmasını bilecektir. Novara ise 10 haftadır galibiyete ulaşamadı İnter’in maçı rahat alacağını düşünüyorum.
Tahminimiz: 1

349
16:00
12.02.2012
Parma v Fiorentina
Zor bir maç olacağı kesin iki takımda bu aralar çıkşta. Son maçında Chievo’yu 2-1 yenen Parma ve son maçında kendi evinde Udinese’ yi 3-2 Fiorentina ve iki takımında eksiği yok. Bu iki takımın karşılaşmasında gollerin konuşacağı inancındayım ve bu maçın üst olacağını düşünüyorum.
Tahminimiz: ÜST

379
21:45
12.02.2012
Bologna v Juventus
Geçtiğimiz hafta kendi evinde Siena ile berabere kalarak taraftarlarına büyük hayal kırıklığı yaşatan Juventus bu hafta Bologna deplasmanına gidiyor. Son 5 maçtır kazanamayan ve geçen hafta Lecce ile oynadığı maçta rakibinin 10 kişi tamamladığı maçın sonucunda 1 puanla evine döndü. Bologna her ne kadar düşme hattına yakında olsa. Bu sezon hiç yenilgi görmeyen ve İtalya şampiyonluğunu isteyen Juventus’un mutlaka kazanması gereken bir maç. Kadrosunda çeşitli yıldızları bulunduran ve kaliteli bir futbol oynayan Juventus evine 3 puanla dönecektir.
Tahminimiz: 2

406
21:45
13.02.2012
Napoli v Chievo
Napoli son oynadığı Milan maçında İbrahimovic’in kırmızı kart görüp takımını 10 kişi bırakmasına rağmen bu büyük fırsattan yararlanamayarak bir puana razı oldu. Son beş maçtır üç puana hasret kalan Napoli’de sıkıntılı günler devam ediyor.Chievo ise inişli çıkışlı bir grafiğe sahip.İki takımıda bir eksiği bulunmamaktadır.Bu iki takımın karşılaşmasında bol gol olacağına inanıyorum ve tahminim üst olacaktır.
Tahminimiz: ÜST

407
21:45
13.02.2012
Siena v Roma
Roma’nın kendi evinde İnter’i 4-0 gibi bir skorla yenmiş olması bir sürpriz olmadı. Asıl sürprizi Juventus karşısında iyi bir futbol sergileyip o maçtan 1 puan çıkartan Siena oldu. Düşme potasının hemen üstünde yer alan Siena ligde kalmak için her şeyini ortaya koyuyor. Roma için çok zor bir deplasman olacağıda kesin. Kendi seyircisi önünde etkili top oynayıp maçtan puan ya da puanlar çıkartmak isteyeceklerdir. Ancak bir maç eksiği bulunan roma bu maçı da kayıpsız atlatarak üst sıralara tırmanma niyetinde. Bu yüzden Roma’nın bu maçı mutlaka kazanması gerekiyor. Eksiği bulunmayan Roma’nın kazanacağını düşünüyorum.
Tahminimiz: 1



kaynak:iddaayorumu

Blog Arşivi