10 Şubat 2012 Cuma

11-12-13 şubat İspanya La Liga iddaa tahminleri

11-12-13 şubat İspanya La Liga iddaa tahminleri

İspanya La Liga,İspanya La Liga tahmin,İspanya La Liga yorum,İspanya La Liga banko,İspanya La Liga kupon,İspanya La Liga sakat ve cezalı listesi,İspanya La Liga haftanın maç programı,İspanya La Liga puan durumu


221
19:00
11.02.2012
Racing Santander v Atletico Madrid
İki takım da geçen yaptığı maçlardan beraberlikle ayrıldılar. Santander deplasmanda Levante ile 1-1, Atletico Madrid ise sahasında Valencia ile berabere kaldı. Madrid ekibinde son haftalarda sürekli bir yükseliş olduğunu söylemiştik. Son 5 maçta kalesini gole kapadılar. Bu zaman zarfında 3 galibiyet 2 beraberlik aldılar. Simone’nin takımın başına geçmesiyle kendi benliklerini ortaya koyuyorlar. Santander ise istikrarsız bir tablo ortaya koyuyor. Hala düşme hattındalar ve bir türlü kurtulamadılar. Orta sahanın hakim olacağı maçta beraberlik ön planda duruyor. Ama Madrid ekibinin defanstaki başarısını ortaya koyarsak gol yemeyeceğini söyleyebiliriz. Bu yüzden seçimim kg yok.
Tahminimiz: kg yok

249
21:00
11.02.2012
Osasuna v Barcelona
Osasuna takımında son haftalarda bir düşüş hakim. Bir ara 4. lüğe kadar gelmişlerdi fakat yaptığı puan kayıplarıyla 9. sıraya kadar gerilemiş durumdalar. Barcelona ise geçen hafta Sociedad’ı evinde 2-1 yendi. Lider Real ile aralarındaki puan farkı 7 Normal şartlar altında üç puanlık sistemde 7 puan kapanmayacak bir puan değil. Fakat İspanya ligindeyseniz ve de rakip Real Madrid ise işiniz hiç de kolay olmuyor. Hafta içerisinde Kral kupasına çıkmayı hak eden Barcelona sahasında rövanş karşılaşmada Valencia’yı 2-0 yenmeyi başardı. Puan kaybına tahammülü olmayan Barcelona maçı zor da olsa kazanacaktır. Sistem kuponlarında H0 denenebilir.
Tahminimiz: 2 – H0

253
23:00
11.02.2012
Real Betis v Athletic Bilbao
Real Betis toparlandıktan sonra tekrardan düşüşe geçti. Şu an düşme hattının sadece 1 puan üstündeler. Konuk ekip Athletic Bilbao Kral kupası yarı final karşılaşmasında Mirandes ile eşleşmişti deplasmanda 2-1 kazanan Athletic Bilbao hafta içinde sahasında rövanş karşılaşmada Mirandes’İ konuk ettiler. Saha ve taraftar desteği ile rakibini bozguna uğratan Athletic Bilbao 6-2 lik galibiyetten sonra kupada Barcelona ile final oynamayı hak etti. Buda sezon sonunda UEFA Avrupa ligini garantilediler demek oluyor. Özellikle Bilbao’nun maçlarına baktığımızda gollü maçlar çıkarttığını görüyoruz. Geçen hafta da evinde Espanyol ile 3-3 berabere kaldılar. Bu maçta da bol gol bekliyorum.
Tahminimiz: üst

355
17:00
12.02.2012
Malaga v Mallorca
Malaga’da düşüş devam ediyor. Ve yavaş yavaş teknik direktörünün koltuğu sallanmaya başladı. Mallorca ise tipik bir orta sıra takımı ve ligde kalmayla Avrupa arasında gidip geliyor. Malaga için bence son şans. Kazanmaları gerekiyor. Kadro kalitesine bakarsak Malaga’nın bariz üstünlüğü göze çarpıyor. Artık seyircisiyle aranın düzelme vakti geldi. Ev sahibi kazanır.
Tahminimiz: 1

356
17:00
12.02.2012
Rayo Vallecano v Getafe
Rayo Vallecano son hafta aldığı Zaragoza galibiyetiyle rahat bir nefes aldı. Getafe ise evinde Real Madrid’e kaybetti. Vallecano bu haftaki maçı kazanarak iyice rahatlamak istiyorlar. Çünkü bundan sonra zorlu bir fikstüre girecekler. Getafe ise puan kayıplarıyla yavaş yavaş düşme hattına yaklaşıyorlar. İlerleyen haftalarda düşme korkusunu hissedeceklerdir. İki takım da kazanmak istiyor fakat saha ve seyirci avantajı sayesinde ev sahibi daha avantajlı.
Tahminimiz: 1

368
19:00
12.02.2012
Valencia v Sporting Gijon
Valencia geçen hafta zorlu Atletico deplasmanında 0-0 lık beraberlikle döndü. Aslında 1 puan bu deplasmanda alınabilecek en iyi sonuç. Gijon ise haftalardır kazanamıyor ve geçen hafta evinde Osasuna ile 1-1 berabere kaldı. Ligde düşmemek adına buradan alınacak puan ve puanlar çok önemli. Fakat Valencia çok iyi durumda ve ev sahibi olmanın avantajıyla bu maçtan üç puan çıkartacaklardır.
Tahminimiz: 1

374
20:45
12.02.2012
Villarreal v Granada
Villerreal geçen hafta kötü günler geçiren Sevilla’yı sürpriz bir şekilde deplasmanda 2-1 yenerek altın değerinde 3 puanın sahibi oldular. Ligde kalma adına çok önemli bir üç puandı. Granada ise bu sezon çıktığı ligde kalma adına önemli işler yapıyor. Kadro kalitesine baktığımızda ev sahibi daha avantajlı gözüküyor. Moralli Villerreal zayıf rakibini yenerek düşme hattından daha da uzaklaşır.
Tahminimiz: 1

384
22:30
12.02.2012
Real Madrid v Levante
Bu maç için söylenecek fazla bir şey yok. Barcelona’nın takibinde Real Madrid 7 puan farkla lider ve adım adım şampiyonluğa koşuyorlar. Levante ise Avrupa kupalarına katılmak istiyor. Fakat bu deplasmanda işleri çok zor. Ezici bir kadro üstünlüğüne sahip başkent temsilcisi maçı çok rahat kazanır. Alternatif seçimler üst, handikaplı 1, ilk yarı maç sonucu 1.
Tahminimiz: 1

408
22:00
13.02.2012
Real Sociedad v Sevilla
Ev sahibi geçen hafta zorlu Barcelona deplasmanında 2-1 mağlup oldular. Aslında iyi oynadılar fakat rakibin kadro kalitesine karşı koyamadılar. Sevilla ise oldukça kötü oynadığı Villerreal maçında beklemediği bir yenilgi aldı. Zor bir dönemden geçiyorlar. Böyle bir kadronun bu durumda olması gerçekten üzücü. Geçen hafta kaybeden iki takımın mücadelesinde ev sahibi saha ve seyirci avantajıyla maçı kazanacaktır.
Tahminimiz: 1



kaynak:iddaayorumu

Blog Arşivi