7 Şubat 2012 Salı

8-9 Şubat 2012 İtalya Kupası Yarı Final İlk Karşılaşmaları tahmini


8-9 Şubat 2012 İtalya Kupası Yarı Final İlk Karşılaşmaları tahmini

İtalya Kupası Yarı Final İlk Karşılaşmaları
543
21:45
08.02.2012
Milan v Juventus iddaa tahmini

Milan şampiyonlar liginde Arsenal ile karşılaşacak ve bu maçtan önceki Juventus maçı çok önemli. Napoli beraberliği ile büyük bir yara aldılar. Hafta sonu Udinese ile karşılaşacaklar. Fakat bu hafta hem Milan hem Juventus hem de Inter puan kaybetti. İbrahimoviç in kırmızı kart görmesi takımı bu sıralar zorlayacak gibi görünüyor. Gelelim rakipleri Juventus a.. Juventus Milan gibi haftayı Siena beraberliği ile kapadı. İki takımın puan kaybı şampiyonluk yarışında sonradan telafisi olmayacak bir yara açtı derken Inter sahneye çıktı ve Inter de Roma deplasmanında 4 – 0 gibi fantastik bir sonuçla mağlup oldu. Zirvede iki takımın ayrılıp gitmesi mümkün gibi görünüyor. Ligde mağlubiyeti olmayan tek ekip olan Juventus Milan karşısında kupada da mağlup olmaz düşüncesindeyim. Şampiyonlar ligini de düşünen Milan için İbrahimoviç ve takımın motivasyon eksikliği ön planda olacaktır. Juventus bu maçta avantajlı bir sonuç elde ederek rövanşa daha da moralli gider.
Tahminimiz: 02 ÇŞ
564
21:45
09.02.2012
Siena v Napoli iddaa tahmini

Düşme hattından uzaklaşmaya çalışan Siena Juventus deplasmanından 1 puan ile dönmeyi başardı. Bu topladıkları bir diğer altın puan oldu. Napoli ile ligde son dakikalarda yedikleri golle berabere kalan Siena her zaman kaliteli futbolunun yanında müthiş bir savunma oyununa sahiptir. Napoli ise iki maçtır ne gol yiyor ne de atıyor. 21 şubatta oynayacakları Chelsea maçı her açıdan Napoli’yi fazlasıyla düşündürüyor. İki takımın aslında ilk hedefi kupa değil. Napoli ligde üst sıraları zorlayarak Avrupa da olma hesapları yaparken Siena da ise ligde kalma ateşi yaşanıyor. Maçın kilit noktası yıllardır Siena’nın Napoli ye evinde gösterdiği başarıdır. Siena evinde rakibine boyun eğmeyen bir ekip. Bence maçın öncelikle az gollü olması tercih edilmelidir. Fakat Napoli galibiyetini otoriteler gibi düşünmediğimi de belirtmek isterim. Napoli açısından da kolay bir maç olmayacaktır. Siena’nın defansı katı formatını korur ve maç az gollü geçer.
Tahminimiz: ALT
İtalya Seri A Karşılaşması
565
21:45
09.02.2012
Lazio v Cesena iddaa tahmini

Kendi evinde Milan’ı yendikten sonra deplasmanda Genoa’ya yenilerek yara alan Lazio bu hafta evinde Cesena’yı konuk edecek. Düşme hattında bulunan ve geçen hafta maçı ertelenen Cesana’nın her ne kadar puana ihtiyacı olsa da yaralarını sarmak isteyen Lazio kendi seyircisi önünde ve kaliteli kadrosuyla maçı kazanmasını bilecektir. Bu arada hatırlatmakta fayda var. 5 haftadır evinde yenilmeyen ve 4 haftadır deplasmanda kazanamayan iki takımın karşılaşması olacak bu maç.
Tahminimiz: 1


kaynak:iddaayorumu

Blog Arşivi