7 Şubat 2012 Salı

7 şubat 2012 İngiltere FA Cup 4. Tur Rövanş Karşılaşmaları tahminleri

7 şubat 2012 İngiltere FA Cup 4. Tur Rövanş Karşılaşmaları tahminleri

505
21:45
07.02.2012
Sheffield Wed v Blackpool iddaa tahmini

Sizlerinde bildiği gibi FA Cup futbolda en eski organizasyonlardan bir tanesi. FA cup karşılaşmalarında rakipler arasında ilk karşılaşmada eşitlik bozulmaz ise ilk maçı deplasmanda oynayan rakibin sahasında rövanş karşılaşması oynanır ve ilk maçta atılan gollerin dikkate alınmaz. 90 dakika sonunda eşitlik halen bozulmaz ise 15 dakikadan 2 devre uzatmalar oynanır ve eşitlik halen bozulmamışsa seri penaltı atışları ile turu geçen takım belirlenir. Geçen ayın son haftasında Blackpool’e konuk olan Sheffield Wed maçın 52. dakikasında üstünlüğü eline aldı fakat son dakikada penaltıdan yedikleri golle maçı 1-1 tamamladılar. Şimdi o maçın rövanşını buda oynayacaklar. İlk karşılaşmanın skoruna bakılmaksızın 90 dakikayı üstünlükle kapatan ekip turu geçecektir. İlk karşılaşmada rakibi hafife almanın faturasını pahalıya ödeyecekken son anda bir umut ışığı bulan Blackpool şimdi deplasmanda işi daha sıkı tutarak tur kapısını aralamanın hesaplarını yapacaktır. Konuk ekibin rakibine deplasmanda yenilmeyeceğini düşünüyorum.
Tahminimiz: 02 ÇŞ

506
21:45
07.02.2012
Southampton v Millwall iddaa tahmini

İngiltere Championship liginde mücadele eden iki ekip bu hafta arasında federasyon kupasının rövanş karşılaşmasında karşı karşıya gelecekler. Ligde liderin yakın takipçisi olan Southampton deplasmanda rakibi ile 1-1 berabere kalırken önde taşıdığı karşılaşmada 86. dakikada golü yediği için şimdi bu maçı oynamak zorunda klan taraf oldu. Ligde düşme hattında yer alan konuk ekip Millwall için hiçte kolay bir karşılaşma olmayacaktır. Ev sahibinin ligde iç saha maçlarındaki bariz üstünlüğü bu karşılaşmada da yerini koruyacaktır. Netice olarak Southampton maçı kazanarak turu geçen taraf olacaktır.
Tahminimiz: 1 Üst

542
21:45
07.02.2012
Middlesbrough v Sunderland iddaa tahmini

İngiltere Championship ekibi Middlesbrough ligde Play off’lara kalabilme mücadelesi içerisinde yer alıyor. Martin O Neill takımı ile ilk FA Cup mücadelesini 1-1 tamamlayan ev sahibi tur için maçı sahasına taşıyan taraf oldu. İlk karşılaşmada ilk yarıyı yenik kapatan Martin O Neill karşılaşmanın ikinci yarısına Fraizer Campbell’i kadroya dâhil etti ve maçı 1-1 eşitlemeyi başardı. Premier ligde son haftalarda başarılı sonuçlara imza atan konuk ekibin bu hafta içerisinde deplasmanda konuk olacakları rakiplerinden turu alacaklarını bekliyorum.
Tahminimiz: 2

Blog Arşivi