7 Şubat 2012 Salı

7-8 Şubat 2012 Almanya-DFB Pokal Çeyrek Final Karşılaşmaları iddaa tahminleri

7-8 Şubat 2012 Almanya-DFB Pokal Çeyrek Final Karşılaşmaları iddaa tahminleri



503
21:30
07.02.2012
Holstein Kiel v B.Dortmund iddaa tahmini

Almanya Regionalliga Nord liginde mücadele veren ev sahibi Holstein Kiel DFB Pokal Çeyrek finale yükseldi ve Borussia Dortmund ile eşleşen ekip oldu. Kupanın 1. turunda Cottbus’u 2. turunda Duisburg’u ve 3. turunda Mainz 05’i saf dışı bırakan ev sahibi şimdi çeyrek finalde güçlü bir rakip ile eşleşti. Ligin 2. yarısına oldukça başarılı başlayan Jürgen Klopp talebeleri kupada da artık geriye dönüp bakmak istemeyeceklerini düşünüyorum. Konuk ekip deplasmanda turu alarak dönerken karşılaşmada üst sınırı aşılır.
Tahminimiz: 2 Üst

536
20:00
08.02.2012
Hertha Berlin v M Gladbach iddaa tahmini

Eskişehirspor’u başarılı bir çizgiye taşıyan Michael Skibbe ile anlaşan Hertha Berlin yeni hocası ile henüz galibiyete uzanamadı. Mönchengladbach ise her geçen gün çıtasını bu sezon biraz daha yükseltmekten geri durmuyor. Ligin 2. yarısına bayern Münih galibiyeti ile başlayan konuk ekip Sonrasında Stuttgart engelinide zorlanmadan geçmesini bildi. hafta sonunda Wolfsburg ile golsüz berabere kaldılar. Bu hafta içerisinde oynayacakları kupa karşılaşmasında da konuk ekibi favori olarak görüyorum.
Tahminimiz: 2

537
20:00
08.02.2012
Hoffenheim v Greuther Furth iddaa tahmini


Almanya 2. lig ekiplerinden olan Greuther Furth sezon sonunda mutlu sona ulaşıp Almanya Bundesliga 1’e çıkmanın hayalleri ile yaşıyor. Almanya-DFB Pokal karşılaşmalarında başarılı olan ekip çeyrek finalde Bundesliga 1’in ekiplerinden olan Hoffenheim ile eşleşti. Yarı final hayali ile deplasmanda önemli bir sınav verecekler. Rakipleri her ne kadar güçlü olsa da kupa karşılaşmasına onlarda ağırlıklarını koymak isteyeceklerdir. Sonuç olarak turu atlayacak takımı kestirmek zor olsa da iki tarafında gol bulmasını beklediğim bir mücadele olacaktır.
Tahminimiz: Kg. Var

541
21:30
08.02.2012
Stuttgart v B.Münih iddaa tahmini

Ligin 2. yarısına pek istenildiği gibi iyi başlayamayan Bayern Münih önce Mönchengladbach engeline takıldı sonra sahasında Wolfsburg yendiler fakat hafta sonunda deplasmanda konuk oldukları Hamburg ile berabere kaldılar. Alınan bu kötü sonuçlarla liderliği Borussia Dortmund’a kaptırdılar. Bu hafta içerisinde Stuttgart ile Almanya-DFB Pokal Çeyrek Final mücadelesi oynayacaklar. Ligin 2. yarısına oldukça kötü başlangıç yapan ev sahibi son olarak hafta sonunda Bayer Leverkusen deplasmanından 2-2 lik sonuçla 1 puan almayı başardı. Ligde ilk 6 ya girmesinin zor olduğunu düşündüğüm Stuttgart kupada başarılı olursa ancak önümüzdeki sezon UEFA Avrupa ligine katılacağının bilincinde rakip her ne kadar güçlü olsa da Stuttgart’ın kolay teslim olmayacağı karşılaşmanın 90 dakikasının eşitlikle kapanmasını bekliyorum.
Tahminimiz: 0

kaynak:iddaayorumu

Blog Arşivi