4 Ocak 2012 Çarşamba

Orduspor Fenerbahçe, 04.01.2012



Orduspor Fenerbahçe, 04.01.2012


MAÇI IZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ligde 18. Hafta maçında Çarşamba günü Orduspor ile Fenerbahçe, Ordu 19 Eylül Stadyumu'nda karşılaşacak. Ordu 17 puanla 14. sırada. Fenerbahçe ise 35 puanla 2. sırada. Ordu berbat gidişine yeni antrenörüyle son vermek istiyor. Fenerbahçe ise deplasmandaki kötü gidişatını düzelterek liderin peşini bırakmak istemiyor.

Orduspor, sezonun ilk yarısında iki farklı türde karakter sahaya sürdü. Bir dönem dokuz maçlık yenilmezlik serisinin ardından tamamen baş aşağı oldular ve arka arkaya yedi maç kaybettiler. Bu kötü gidiş onları, 14. sıraya kadar geriledi. Yönetim, devre arasında tecübeli ve ünlü antrenör Hector Cuper ile anlaştı. Onun görevi yeniden takımı play off hattı için savaşan bir takım yapmak olacak. Ömer Kulga ve Eren Albayrak takıma yeni katıldılar; ancak oynayamayacaklar. Numan Çürüksü uzun zamandır sakat. Sedat Bayrak ve Fatih Tekke'nin hafif sakatlıkları var; ancak ikisinin de Çarmba hazır olması bekleniyor.

Fenerbahce sezonun ilk yarısını Antalyaspor deplasmanındaki golsüz beraberlikle kapattı. Deplasman karneleri, onların en büyük sorunu idi. Son altı dış saha maçlarında sadece bir kez kazanabildiler. Selçuk Şahin'in sakatlığı var. Emre Belözoğlu ve kaptan Alex de Souza'nın hafif sakatlıkları var; ancak antrenör Aykut Kocaman, her ikisinin de hafta içi maçı için hazır olacağını söyledi. Yönetim Ankaragücü'nden Özgür Çek'i kadrosuna kattı; ancak henüz oynayamayacak. Cristian Oliviera'ya Brezilya Serie A Ligi'nden bazı teklifler var.

Orduspor - Fenerbahçe
Türkiye Süper Ligi: 18. Hafta
Tarih: 04 Ocak 2012 - 18:00
Stadyum: 19 Eylül, Ordu
Hakem: -

Orduspor:
Kaleci: Fornezzi
Defans: Emre, Garcia, Yalcin, Murat
Orta Saha: Gosso, Culio, Dalmat, Ali
Forvet: Fatih, Stancu
Antrenör: Hector Cuper
Sakat: Numan
Cezalı: -

Fenerbahce:
Kaleci: Volkan
Defans: Bekir, Gokhan, Yobo, Ziegler
Orta Saha: Mehmet, Emre, Stoch, Cristian, Alex
Forvet: Semih
Antrenör: Aykut Kocaman
Sakat: Selçuk
Cezalı: -

Karşılıklı Performans
Son Maç: Fenerbahce-Ordu: 1-0
Orduspor Galibiyet: 3
Fenerbahçe Galibiyet: 12
Beraberlikler: 4

Orduspor Fenerbahçe, Orduspor Fenerbahçe tahminleri, Orduspor Fenerbahçe maçını izle, Orduspor Fenerbahçe HD kalitesinde izle, Orduspor Fenerbahçe donmadan izle, Orduspor Fenerbahçe %100 bedava maç izle, Orduspor Fenerbahçe justin tv izle,

Blog Arşivi