4 Ocak 2012 Çarşamba

Besiktas JK - Eskişehirspor, 04.01.2012


Besiktas JK - Eskişehirspor, 04.01.2012

MAÇI IZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Besiktas JK - Eskişehirspor Maç Yorumu

Ligde 18. Hafta maçında Çarşamba günü Beşiktaş JK ile Eskişehrspor, İstanbul İnönü Stadyumu'nda karşılaşacak. Beşiktaş 32 puanla 3. sırada. Eskişehirspor ise 30 puanla 4. sırada. Beşiktaş evinde kazanarak üstündeki takımları takibe sürdürmek istiyor. Eskişehirspor ise yeni antrenörü Ersun Yenal ile iyi gidişini sürdürmek istiyor. BURADA BAHİS YAPIN:

Beşiktaş sezonun ilk yarısında genel anlamda iyi iş çıkardı. Son maçlarında, Karabükspor'a karşı tek gollü bir galibiyet aldılar. Antrenör Carlos Carvalhal, arada herhangi bir transfer yapmayı tercih etmedi; ancak uzun süren sakatlığının ardından Ersan Gülüm çalışmalara başladı. Fakat henüz hazır duruma gelmediği kesin. Ricardo Quaresma Portekiz'den yeni döndü. Ayrıca sakatlığı olduğu için yok. Mehmet Aurelio'nun da durumu şüpheli.

Eskişehiraspor, sezonun ilk yarısında iyi bir iş çıkardı. Fakat devre arasında antrenör değişikliği yaşadılar. Michael Skibbe, Almanya'ya döndü ve artık Hertha Berlin'in başında olacak. Bu nedenle yönetim, Ersun Yenal'ı takımın başına getirdi. Takımı üst sıralarda tutmaya çalışacak. Devre arasında Ediz Bahtiyaroğlu ve Hürriyet Gücer'i takıma kattılar. Fakat her ikisi de görev alamayacak. Onların yanı sıra Dego Angelo, Dede ve Alper Potuk da cezalı.

Besiktas JK - Eskişehirspor
Türkiye Süper Ligi: 18. Hafta
Tarih: 04 Ocak 2011 - 20:30
Stadyum: İnönü, İstanbul
Hakem: -

Muhtemel ilk onbirler

Beşiktaş JK:
Kaleci: Cenk
Defans: Egemen, Ismail, Sivok, Hilbert
Orta Saha: Veli, Ernst, Fernandes, Necip, Simao
Forvet: Almeida
Antrenör: Carlos Carvalhal
Sakat: Bebe, Aurelio, Quaresma
Cezalı: -

Eskişehirspor:
Kaleci: Ivesa
Defans: Nadarevic, Sezgin, Volkan, Koray
Orta Saha: Bulent, Veysel, Tello, Serdar
Forvet: Kamara, Mehmet
Antrenör: Ersun Yenal
Sakat: -
Cezalı: Ediz, Hurriyet, Diego Angelo, Dede, Alper

Karşılıklı Performans

Son Maç: Eskisehir-Besiktas: 2-1
Beşiktaş Galibiyet: 25
Eskişehirspor Galibiyet: 14
Beraberlikler: 14

Besiktas JK - Eskişehirspor,Besiktas JK - Eskişehirspor iddaa tahminleri,Besiktas JK - Eskişehirspor canlı izle,Besiktas JK - Eskişehirspor maçı seyret,Besiktas JK - Eskişehirspor lig tv izle,Besiktas JK - Eskişehirspor hd kalitesinde izle,Besiktas JK - Eskişehirspor donmadan izle

Blog Arşivi