16 Ocak 2012 Pazartesi

Manisaspor Fenerbahçe (16 0cak 2012 pazartesi)


Manisaspor Fenerbahçe (16 0cak 2012 pazartesi)

pazartesi Manisaspor Fenerbahçe maçını izle,pazartesi Manisaspor Fenerbahçe maçını seyret,pazartesi Manisaspor Fenerbahçe canlı izle,pazartesi Manisaspor Fenerbahçe canlı seyret,Manisaspor Fenerbahçe , Manisaspor Fenerbahçe canlı izle, Manisaspor Fenerbahçe canlı seyret, Manisaspor Fenerbahçe maçını izle, Manisaspor Fenerbahçe maçını seyret, Manisaspor Fenerbahçe hd kalitesinde izle, Manisaspor Fenerbahçe donmadan izle, Manisaspor Fenerbahçe %100 bedava lig tv izle, Manisaspor Fenerbahçe iddaa tahminleri, Manisaspor Fenerbahçe iddaa yorumları, Manisaspor Fenerbahçe muhtemel kadroları, Manisaspor Fenerbahçe sakat ve cezalı listesi, Manisaspor Fenerbahçe maç saat kaçta, Manisaspor Fenerbahçe maçın istatistikleri,lig tv,lig tv izle,donmadan lig tv izle,%100 bedava lig tv izle,hd kalitesinde lig tv izle,Bedava Lig Tv İzle %100 lig tv izle, bedava lig tv, Canlı Maç, Canlı Yayın, Lig Tv, maç izle, sopcast, turkcell süper lig, uydu, yayın d-smart canlı bedava izle dspor izle futbolsmart izle spormax izle justin.tv izle ustream.tv izle mogulus.com tv izle veetle.com tv izle free lig tv izle bedava
BETS10 A ÜYE OL % 100 KAZAN

CANLI YAYINA BAĞLAN 

Manisaspor Fenerbahçe



Kanarya seri peşinde
Gaziantepspor galibiyetiyle morallenen Fenerbahçe, bugün Manisaspor'a konuk oluyor.

Kanarya’da hedef, üst üste 2. galibiyetini alarak deplasmandaki kötü gidişi noktalayıp, zirveyle puan farkını korumak. Fenerbahçe’de Kaptan Alex, Selçuk, Semih ve Sezer sakatlıkları, ev sahibinde ise Nizamettin ve Murat Erdoğan cezaları nedeniyle sahadaki yerlerini alamayacak.

Şampiyon gibi...

Manisaspor maçının hazırlıklarını tamamladıktan sonra, Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan kalkan özel uçakla İzmir’e giden Fenerbahçe kafilesini, Sarı-Lacivertli taraftarlar ‘şampiyon’ tezahüratlarıyla karşıladı. Fenerbahçe taraftarları, teknik direktör Aykut Kocaman ve futbolculara çiçekler verirken, formalarını imzalatmayı da ihmal etmedi.

Son maç tarihe geçti

Fenerbahçe ile Manisaspor arasında yapılan son maç, dünya futbol tarihine tarihe geçti, birçok ülkeye ve kulübe örnek oldu. Sarı-Lacivertliler’in cezası nedeniyle seyircisiz oynanması gereken karşılaşma, Futbol Federasyonu’nun aldığı kararla, kadınlar ve 12 yaş altı çocuklara açılmış, 50 bin kadın ve çocuk tribüne koşmuştu. UEFA ve FIFA Fenerbahçeli taraftarları, Fair Play ödülüne aday göstermişti.

Bienvenu bu kez ligde

Konya Torku Şekerspor ile hafta arasında oynanan kupa maçında 3 gol birden atan Henri Bienvenu, Alex ve Semih Şentürk’ün yokluğunda tek forvet olarak sahada olacak. Yaptığı açıklamalarda, ligde de takımına gol ya da goller kazandırması gerektiğini söyleyen Kamerunlu oyuncu, Ziraat Türkiye Kupası’ndan sonra ilk lig sınavına çıkacak.

Blog Arşivi